Husvagnar Hedemora

LW Husvagnar representerar kort och gott - pålitlighet, kvalitet och valuta för pengarna! Faktum är att med över 25 års erfarenhet inom husvagnsindustrin – och av att sälja husvagnar i Hedemora har vi en stark förståelse för vad våra kunder efterfrågar. Det är egentligen ganska enkelt - de vill ha en husvagn av god kvalitet och till ett bra pris, svårare än så är det inte.

Hos oss kommer du inte att råka ut för några påträngande säljare som har olika säljmål som de ska uppnå. Vi tror inte på den taktiken, utan vårt fokus ligger istället på att alltid leverera maximalt med värde för våra kunder. I klarspråk så handlar det om att vara professionell, schysst och att presentera en husvagn som samspelar med kundernas budget och önskemål.

Många av våra befintliga kunder har varit med oss under en längre tid och har köpt husvagnar av oss förut. De kommer tillbaka till oss för de vet att de kan lita på att vi kommer att leverera toppkvalitet till ett konkurrenskraftigt pris. Med detta sagt, välkomnar vi också dig att överväga oss på LW Husvagnar om du söker en husvagnshandlare i Hedemora med omnejd.

Vi är auktoriserade återförsäljare av husvagnar från ledande varumärken som Knaus, Weinsberg, Tabbert och T@B – och saluför både nya husvagnar och begagnade husvagnar till mycket bra priser. Om du har några frågor gällande vilka husvagnar som vi saluför i Hedemora med omnejd, varmt välkommen att ringa till oss på 0223-155 35.

Övriga orter där vi är verksamma inom försäljning av husvagnar

Avesta | Borlänge | Falun | Hedemora | Leksand | Ludvika | Mora

Välkommen till vår verkstad

Vi utför service och reparationer på bodelen av ditt fritidsfordon. Bland annat monterar vi även backkamerasystem, solceller, AC samt installerar hydrauliska stödben och byter däck. Andra vanligt förekommande arbeten är årlig service, fukttest och gasoltest.

Ta del av vårat nyhetsbrev och kampanjer

Få de senaste nyheterna, erbjudandena och tipsen för ett tryggt och smart fordonsägande direkt i din mejl och mobil

Hitta till oss

LW Husvagnar AB

Adress: Vargstigen 4, 777 34 Smedjebacken

Telefon: 0223-15535

E-post: kontakt@lwhusvagnar.se

Ordinarie öppettider

Butik April - September
Mån - Tor9.30 - 18.00
Fre9.30 - 17.00
Lör10.00 - 14.00
Verkstad
Mån - Fre7.30 - 16.30
Avvikande öppettider
Nationaldagen 6/6STÄNGT
Midsommarafton 21/6STÄNGT
Midsommardagen 22/6STÄNGT
Butik Oktober - Mars
Mån - Tor9.30 - 18.00
Fre9.30 - 17.00
Lör10.00 - 13.00