Uthyrning & Begagnat

Uthyrning 

Är du ute efter att hyra en husbil för att ta med familjen eller vänner på en oförglömlig husbilssemester i vår eller sommar? Med husbil har du har du möjlighet att stanna till och skapa otroliga minnen vid vackra sjöar i outforskade skogsmiljöer eller på varma och välkända badstränder. Vi hjälper dig att välja rätt bil utifrån vilken utrustning och utrymme som du behöver!

Begagnade husvagnar

Hos oss hittar du ett stort utbud av begagnade husvagnar i god kvalité och till bra priser. Dagens husvagnar är lätthanterliga och när du väl stannat till vid kampingen och frigjort bilen finns det inget som hindrar från att fara iväg på längre dagsturer. Utforska vårt lager med begagnade husvagnar!

Begagnade Husbilar

Här hittar du begagnade husbilar vilket är det mest praktiska alternativet dig som längtar efter att ta dig runt om i landet på semester. Men husbil har du även möjlighet att åka iväg på fisketurer, camping eller att lite närsomhelst ge dig ut på en spontan helgtripp. Vi hjälper dig att välja rätt husbil utifrån dina behov och önskemål!

Välkommen till vår verkstad

Vi utför service och reparationer på bodelen av ditt fritidsfordon. Bland annat monterar vi även backkamerasystem, solceller, AC samt installerar hydrauliska stödben och byter däck. Andra vanligt förekommande arbeten är årlig service, fukttest och gasoltest.

Ta del av vårat nyhetsbrev och kampanjer

Få de senaste nyheterna, erbjudandena och tipsen för ett tryggt och smart fordonsägande direkt i din mejl och mobil

Hitta till oss

LW Husvagnar AB

Adress: Vargstigen 4, 777 34 Smedjebacken

Telefon: 0223-15535

E-post: kontakt@lwhusvagnar.se

Ordinarie öppettider

Butik April - September
Mån - Tor9.30 - 18.00
Fre9.30 - 17.00
Lör10.00 - 14.00
Verkstad
Mån - Fre7.30 - 16.30
Avvikande öppettider
Nationaldagen 6/6STÄNGT
Midsommarafton 21/6STÄNGT
Midsommardagen 22/6STÄNGT
Butik Oktober - Mars
Mån - Tor9.30 - 18.00
Fre9.30 - 17.00
Lör10.00 - 13.00