Husvagnar Leksand

LW Husvagnar ägs och drivs av människor som verkligen brinner för husvagnar. På skrivande tidpunkt har vi salufört husvagnar i Leksand och närliggande områden i över 25 år och vi jobbar hårt för att leverera den absolut bästa supporten och köpupplevelsen av husvagnar i hela Dalarna med omnejd.

Faktum är att många av våra befintliga kunder är återkommande – de har köpt husvagnar och reservdelar, eller bokat tid för reparationer eller husvagnsservice av oss om och om igen. Oavsett om du är en erfaren långvarig husvagnsägare, eller om du funderar på att investera i din första husvagn kommer vi att ge dig opartiska råd för att säkerställa att du får rätt husvagn som både passar din livsstil och budget.

Vi är stolta över att kunna erbjuda ett omfattande sortiment av både nya och begagnade husvagnar från marknadsledande varumärken som Knaus, Weinsberg, Tabbert och T@B. Du kan också känna dig trygg med att samtliga husvagnar som vi saluför representerar enastående kvalitet och går igenom strikta kontroller innan de lämnar vår anläggning.

Har du några frågor om vår husvagnsförsäljning i Leksand?
Ring gärna till oss på telefonnummer 0223-155 35. Eller alternativt, besök våra lagersidor för att se vårt sortiment av både begagnade husvagnar och nya husvagnar som vi saluför i Leksand och över hela Dalarna med omnejd.

Övriga orter där vi är verksamma inom försäljning av husvagnar

Avesta | Borlänge | Falun | Hedemora | Leksand | Ludvika | Mora

Välkommen till vår verkstad

Vi utför service och reparationer på bodelen av ditt fritidsfordon. Bland annat monterar vi även backkamerasystem, solceller, AC samt installerar hydrauliska stödben och byter däck. Andra vanligt förekommande arbeten är årlig service, fukttest och gasoltest.

Ta del av vårat nyhetsbrev och kampanjer

Få de senaste nyheterna, erbjudandena och tipsen för ett tryggt och smart fordonsägande direkt i din mejl och mobil

Hitta till oss

LW Husvagnar AB

Adress: Vargstigen 4, 777 34 Smedjebacken

Telefon: 0223-15535

E-post: kontakt@lwhusvagnar.se

Ordinarie öppettider

Butik April - September
Mån - Tor9.30 - 18.00
Fre9.30 - 17.00
Lör10.00 - 14.00
Verkstad
Mån - Fre7.30 - 16.30
Avvikande öppettider
Nationaldagen 6/6STÄNGT
Midsommarafton 21/6STÄNGT
Midsommardagen 22/6STÄNGT
Butik Oktober - Mars
Mån - Tor9.30 - 18.00
Fre9.30 - 17.00
Lör10.00 - 13.00