Husbilar Falun

LW Husvagnar har ett stort sortiment av både nya och begagnade husbilar från ledande aktörer som Knaus, Weinsberg, CI / Roller Team och Carado som är tillgängliga för försäljning i Falun med omnejd. Vårt husbilssortiment är perfekta för exempelvis familjer och par som älskar att vara ute och resa kontinuerligt.

Och låt oss inte glömma, med rådande Corona pandemi är en husvagns- eller husbilssemester ett mycket klokt val för de som vill ut och resa under sommaren 2021 då det erbjuder större frihet samtidigt som det är lätt att hålla avstånd.

Utforska gärna hela vårt lager av nya husbilar och begagnade husbilar för att se vad vi har till salu just nu. Om du inte är säker på vilken husbil du ska köpa, varmt välkommen att kontakta oss så säkerställer vi att du får vägledning från en av våra vänliga experter.

Hyra Husbil Falun

Vi har tre stycken husbilar som är tillgängliga för uthyrning. Pris under högsäsong i perioden Juni - Augusti: 15.000:- per vecka. Alla husbilarna är utrustade med alla nödvändiga tillbehör som exempelvis tallrikar, bestick, kastruller, campingmöbler, cykelställ för 2 cyklar och markis.

Faktum är att om du söker en pålitlig aktör i Falun är vi på LW Husvagnar otvivelaktigt ett av de mest betrodda namnen inom husbilsuthyrning och husbilsförsäljning i Falun och Dalarna med omnejd. Vi har över 25 års erfarenhet av att köpa, sälja, reparera, serva och uthyrning av husbilar i Falun och över bokstavligen hela Dalarna.

Vi välkomnar dig att ta kontakt med oss på 0223-155 35 inför ditt nästa husbilsköp, eller om du är intresserad av att hyra en husbil i Falun.

Välkommen till vår verkstad

Vi utför service och reparationer på bodelen av ditt fritidsfordon. Bland annat monterar vi även backkamerasystem, solceller, AC samt installerar hydrauliska stödben och byter däck. Andra vanligt förekommande arbeten är årlig service, fukttest och gasoltest.

Ta del av vårat nyhetsbrev och kampanjer

Få de senaste nyheterna, erbjudandena och tipsen för ett tryggt och smart fordonsägande direkt i din mejl och mobil

Hitta till oss

LW Husvagnar AB

Adress: Vargstigen 4, 777 34 Smedjebacken

Telefon: 0223-15535

E-post: kontakt@lwhusvagnar.se

Ordinarie öppettider

Butik April - September
Mån - Tor9.30 - 18.00
Fre9.30 - 17.00
Lör10.00 - 14.00
Verkstad
Mån - Fre7.30 - 16.30
Avvikande öppettider
Nationaldagen 6/6STÄNGT
Midsommarafton 21/6STÄNGT
Midsommardagen 22/6STÄNGT
Butik Oktober - Mars
Mån - Tor9.30 - 18.00
Fre9.30 - 17.00
Lör10.00 - 13.00