Husvagnar Falun

LW Husvagnar har varit verksamma i över 25 år inom försäljning av husvagnar i Falun och över hela Dalarna med omnejd. Vi erbjuder ett brett urval av både nya och begagnade husvagnar från marknadsledande varumärken som Knaus, Weinsberg, Tabbert och T@B. Oavsett om du vill köpa en ny eller begagnad husvagn är sannolikheten stor att vi har en husvagn som går i linje med dina behov och önskemål.

Nya Husvagnar till försäljning i Falun
Vi har ett stort sortiment av nya husvagnar som erbjuds till mycket konkurrenskraftiga priser. Se dig gärna om på vår lagersida - för att se vilka husvagnar som vi har tillgängligt i vårt lager just nu.

Begagnade husvagnar

Ett väldigt populärt alternativ är att köpa en begagnad husvagn. Du kan känna dig trygg med att samtliga begagnade husvagnar som vi säljer går igenom stränga kvalitetstester före leverans.

Sälja eller byta ut husvagnar
Om du äger en husvagn som du vill sälja eller byta ut mot en annan husvagn i vårt sortiment - kontakta gärna oss. Vi kan också ordna med transport och hämta husvagnen vid din angivna adress i Falun.

Sammanfattningsvis så är LW Husvagnar ett utmärkt val för dig som vill komma i kontakt med en pålitlig husvagnshandlare med lång erfarenhet inom både köp och försäljning av husvagnar i Falun. Vårt säljteam är alltid till redo för att erbjuda hjälp och svara på eventuella frågor. För ett informellt samtal utan förpliktelser, ring gärna till oss på 0223-155 35.

Övriga orter där vi är verksamma inom försäljning av husvagnar

Avesta | Borlänge | Falun | Hedemora | Leksand | Ludvika | Mora

Välkommen till vår verkstad

Vi utför service och reparationer på bodelen av ditt fritidsfordon. Bland annat monterar vi även backkamerasystem, solceller, AC samt installerar hydrauliska stödben och byter däck. Andra vanligt förekommande arbeten är årlig service, fukttest och gasoltest.

Ta del av vårat nyhetsbrev och kampanjer

Få de senaste nyheterna, erbjudandena och tipsen för ett tryggt och smart fordonsägande direkt i din mejl och mobil

Hitta till oss

LW Husvagnar AB

Adress: Vargstigen 4, 777 34 Smedjebacken

Telefon: 0223-15535

E-post: kontakt@lwhusvagnar.se

Ordinarie öppettider

Butik April - September
Mån - Tor9.30 - 18.00
Fre9.30 - 17.00
Lör10.00 - 14.00
Verkstad
Mån - Fre7.30 - 16.30
Butik Oktober - Mars
Mån - Tor9.30 - 18.00
Fre9.30 - 17.00
Lör10.00 - 13.00