Husvagnar Borlänge

I över 25 år har LW Husvagnar erbjudit det allra bästa inom både nya och begagnade husvagnar i Borlänge och över hela Dalarna med omnejd. Vi har alltid ett stort sortiment av olika husvagnsmodeller från ledande varumärken som Knaus, Weinsberg, Tabbert och T@B vilket nästan säkerställer att vi har något för alla olika smaker och budgetar.

Om du är ny med tanken på att äga en husvagn, avsätter vi gärna tid för att exempelvis diskutera olika husvagnsmodeller med dig - och för att säkerställa att ditt köp passar perfekt för din familjs olika behov och önskemål.

Och vem vet, om detta så småningom skulle leda till att du blir en stolt husvagnsägare - då är vi på LW Husvagnar i alla fall övertygade om att du kommer att upptäcka en helt ny värld av spännande äventyr och semestrar som kommer att överträffa dina förväntningar.

Och låt oss inte glömma, under rådande omständigheter med restriktioner gällande utrikesresor är en husvagnssemester det absolut bästa alternativet för de som vill ut och resa på sin semester under sommaren 2021.

Har du några frågor om våra husvagnar? Ring oss gärna nu på telefonnummer 0223-155 35 eller se vårt sortiment av husvagnar för att ta reda på vad vi har tillgängligt för försäljning i Borlänge med omnejd.

Övriga orter där vi är verksamma inom försäljning av husvagnar

Avesta | Borlänge | Falun | Hedemora | Leksand | Ludvika | Mora

Välkommen till vår verkstad

Vi utför service och reparationer på bodelen av ditt fritidsfordon. Bland annat monterar vi även backkamerasystem, solceller, AC samt installerar hydrauliska stödben och byter däck. Andra vanligt förekommande arbeten är årlig service, fukttest och gasoltest.

Ta del av vårat nyhetsbrev och kampanjer

Få de senaste nyheterna, erbjudandena och tipsen för ett tryggt och smart fordonsägande direkt i din mejl och mobil

Hitta till oss

LW Husvagnar AB

Adress: Vargstigen 4, 777 34 Smedjebacken

Telefon: 0223-15535

E-post: kontakt@lwhusvagnar.se

Ordinarie öppettider

Butik April - September
Mån - Tor9.30 - 18.00
Fre9.30 - 17.00
Lör10.00 - 14.00
Verkstad
Mån - Fre7.30 - 16.30
Avvikande öppettider
Nationaldagen 6/6STÄNGT
Midsommarafton 21/6STÄNGT
Midsommardagen 22/6STÄNGT
Butik Oktober - Mars
Mån - Tor9.30 - 18.00
Fre9.30 - 17.00
Lör10.00 - 13.00