Husbilar Hedemora

LW Husvagnar är verksamma i Hedemora och över hela Dalarna inom husbilsförsäljning, reservdelar, reparationer och service av husbilar. Vi är stolta över att kunna erbjuda dig mycket konkurrenskraftiga priser på ett brett urval av både nya och begagnade husbilar från de mest populära husbilstillverkarna som Knaus, Weinsberg, CI / Roller Team och Carado.

Med över 25 års erfarenhet inom uthyrning och försäljning av husbilar i Hedemora har vi definitivt resurserna och expertisen för att snabbt erbjuda dig den bästa husbilen baserat på din livsstil och budget. Oavsett om du är intresserad av att köpa en ny eller begagnad husbil, eller om du kanske är intresserad av att sälja din husbil för en annan modell i vårt sortiment är vi här för att hjälpa dig.

→ Se gärna vårt sortiment av nya husbilar som är till salu i Hedemora & Dalarna.

→ Se gärna vårt sortiment av begagnade husbilar som är till salu i Hedemora & Dalarna.

Och kom ihåg, om du har några frågor eller om du behöver hjälp med att hitta den perfekta husbilen för dig och din familj, varmt  välkommen att ringa till oss på 0223-155 35.

Hyra Husbil Hedemora

Vi har tre stycken husbilar som är tillgängliga för uthyrning. Pris under högsäsong i perioden Juni - Augusti: 15.000:- per vecka. Alla husbilarna är utrustade med alla nödvändiga tillbehör som exempelvis tallrikar, bestick, kastruller, campingmöbler, cykelställ för 2 cyklar och markis.

Faktum är att du kan tryggt lita på våra kunniga medarbetare som alltid är redo att hjälpa dig att få en kundupplevelse i absolut toppklass. Våra husbilsförsäljare är sanna experter på de husbilar som vi säljer och vi har alltid ett lager med högkvalitativa nya och begagnade husbilar från marknadsledande varumärken. Sammantaget innebär detta att vi på LW Husvagnar har en husbil för alla behov och önskemål!

Vi ser fram emot att öppna våra dörrar för dig - och välkomnar dig att utforska allt som vi på LW Husvagnar har att erbjuda om du överväger att hyra eller köpa en husbil i Hedemora med omnejd. Ring oss gärna nu på 0223-155 35.

Välkommen till vår verkstad

Vi utför service och reparationer på bodelen av ditt fritidsfordon. Bland annat monterar vi även backkamerasystem, solceller, AC samt installerar hydrauliska stödben och byter däck. Andra vanligt förekommande arbeten är årlig service, fukttest och gasoltest.

Ta del av vårat nyhetsbrev och kampanjer

Få de senaste nyheterna, erbjudandena och tipsen för ett tryggt och smart fordonsägande direkt i din mejl och mobil

Hitta till oss

LW Husvagnar AB

Adress: Vargstigen 4, 777 34 Smedjebacken

Telefon: 0223-15535

E-post: kontakt@lwhusvagnar.se

Ordinarie öppettider

Butik April - September
Mån - Tor9.30 - 18.00
Fre9.30 - 17.00
Lör10.00 - 14.00
Verkstad
Mån - Fre7.30 - 16.30
Avvikande öppettider
Onsdag 5/69.30 - 15.00
Nationaldagen 6/6STÄNGT
Torsdag 20/69.30 - 15.00
Midsommarafton 21/6STÄNGT
Midsommardagen 22/6STÄNGT
Butik Oktober - Mars
Mån - Tor9.30 - 18.00
Fre9.30 - 17.00
Lör10.00 - 13.00