Husbilar Avesta

LW Husvagnar är ett företag med många års erfarenhet inom försäljning och uthyrning av husbilar i Avesta. Sedan starten har vi byggt upp ett välrenommerat rykte och en lojal kundbas som är spridd över hela Dalarna med omnejd. Vi tillhandahåller ett omfattande sortiment av förstklassiga husbilar från Knaus, Weinsberg, CI / Roller Team och Carado. I vårt sortiment kommer du att hitta både nya och begagnade husbilar som saluförs i bland annat Avesta till mycket bra priser.

Du kan känna dig fullkomligt trygg med att vi på LW Husvagnar alltid fokuserar på att ge våra kunder förstklassig kundservice. Vi strävar alltid efter att ge våra kunder maximalt med värde för deras investering - och alla våra säljare har expertkunskap om de husbilar som vi hyr ut och säljer.

Kombinationen av de ovanstående faktorerna gör det möjligt för oss att vägleda dig mot ett välgrundat och klokt beslut när du ska köpa en husbil. Med andra ord, sannolikheten är väldigt stor att vi på LW Husvagnar är det absolut bästa valet för dig när du söker ett företag som hyr ut och saluför husbilar i Avesta med omnejd.

Hyra Husbil i Avesta

Vi har tre stycken husbilar som är tillgängliga för uthyrning. Pris under högsäsong i perioden Juni - Augusti: 15.000:- per vecka. Alla husbilarna är utrustade med alla nödvändiga tillbehör som exempelvis tallrikar, bestick, kastruller, campingmöbler, cykelställ för 2 cyklar och markis.

Kontakta gärna oss på LW Husvagnar

Oavsett om du är intresserad av att hyra eller köpa en husbil kommer vi att göra vårt absolut bästa för att leva upp till dina förväntningar – och förhoppningsvis till och med bättre än så! Varmt välkommen att ta kontakt med oss på telefonnummer 0223-155 35.

Välkommen till vår verkstad

Vi utför service och reparationer på bodelen av ditt fritidsfordon. Bland annat monterar vi även backkamerasystem, solceller, AC samt installerar hydrauliska stödben och byter däck. Andra vanligt förekommande arbeten är årlig service, fukttest och gasoltest.

Ta del av vårat nyhetsbrev och kampanjer

Få de senaste nyheterna, erbjudandena och tipsen för ett tryggt och smart fordonsägande direkt i din mejl och mobil

Hitta till oss

LW Husvagnar AB

Adress: Vargstigen 4, 777 34 Smedjebacken

Telefon: 0223-15535

E-post: kontakt@lwhusvagnar.se

Ordinarie öppettider

Butik April - September
Mån - Tor9.30 - 18.00
Fre9.30 - 17.00
Lör10.00 - 14.00
Verkstad
Mån - Fre7.30 - 16.30
Avvikande öppettider
Nationaldagen 6/6STÄNGT
Midsommarafton 21/6STÄNGT
Midsommardagen 22/6STÄNGT
Butik Oktober - Mars
Mån - Tor9.30 - 18.00
Fre9.30 - 17.00
Lör10.00 - 13.00