Husbilar Borlänge

LW Husvagnar är belägna i Smedjebacken men saluför husbilar i Borlänge och över hela Dalarna med omnejd. Med över 25 års erfarenhet inom husbilsindustrin och försäljning av husbilar i Borlänge kan du vara fullkomligt trygg med att du kommer att få expertrådgivning och kundservice på absolut högsta nivå av oss. Utforska gärna vårt omfattande sortiment av begagnade och nya husbilar från marknadsledande varumärken som Knaus, Weinsberg, CI / Roller Team och Carado som saluförs till mycket konkurrenskraftiga priser:

→ Se våra nya husbilar som är till salu i Borlänge & Dalarna.
→ Se våra begagnade husbilar som är till salu i Borlänge & Dalarna.

Hyra Husbil i Borlänge

Vi har tre stycken husbilar som är tillgängliga för uthyrning. Pris under högsäsong i perioden Juni - Augusti: 15.000:- per vecka. Alla husbilarna är utrustade med alla nödvändiga tillbehör som exempelvis tallrikar, bestick, kastruller, campingmöbler, cykelställ för 2 cyklar och markis.

Helhetspartner inom försäljning och uthyrning av husbilar i Borlänge och Dalarna

Faktum är att det inte enbart är inom försäljning och uthyrning av husbilar i Borlänge där vi utmärker oss - LW Husvagnar är också ett ledande exempel på att alltid leverera exceptionell kundvård. Oavsett vad du behöver hjälp med – om du vill hyra en husbil, husbilsköp, reparationer, expertrådgivning eller husbilsservice kan vi med största sannolikhet hjälpa dig. Om du har några frågor, ring gärna oss på telefonnummer 0223-155 35.

Välkommen till vår verkstad

Vi utför service och reparationer på bodelen av ditt fritidsfordon. Bland annat monterar vi även backkamerasystem, solceller, AC samt installerar hydrauliska stödben och byter däck. Andra vanligt förekommande arbeten är årlig service, fukttest och gasoltest.

Ta del av vårat nyhetsbrev och kampanjer

Få de senaste nyheterna, erbjudandena och tipsen för ett tryggt och smart fordonsägande direkt i din mejl och mobil

Hitta till oss

LW Husvagnar AB

Adress: Vargstigen 4, 777 34 Smedjebacken

Telefon: 0223-15535

E-post: kontakt@lwhusvagnar.se

Ordinarie öppettider

Butik April - September
Mån - Tor9.30 - 18.00
Fre9.30 - 17.00
Lör10.00 - 14.00
Verkstad
Mån - Fre7.30 - 16.30
Avvikande öppettider
Nationaldagen 6/6STÄNGT
Midsommarafton 21/6STÄNGT
Midsommardagen 22/6STÄNGT
Butik Oktober - Mars
Mån - Tor9.30 - 18.00
Fre9.30 - 17.00
Lör10.00 - 13.00