Husbilar Mora

Letar du efter ett företag som saluför husbilar i Mora? Oavsett om du är intresserad av att köpa en ny eller begagnad husbil kommer vi att göra vårt absolut bästa för att du ska få maximalt med värde för dina pengar. Vi på LW Husvagnar har en stark passion för de husbilar som vi säljer och du kan känna dig fullkomligt trygg med att vi alltid erbjuder husbilar som håller mycket hög kvalitet.

Stort sortiment av husbilar till försäljning i Mora och Dalarna

Vi är auktoriserade återförsäljare för Knaus, Weinsberg, CI / Roller Team och Carado vilket innebär att vi kan erbjuda våra kunder husbilar från marknadsledande europeiska varumärken. Är det inte också sant att de allra flesta av oss gillar valmöjligheter? Och faktum är att vi på LW Husvagnar tillhandahåller ett av de mest omfattande sortimenten av husbilar i Dalarna med omnejd. Med mängder av olika husbilsmodeller i lager är sannolikheten stor att vi redan har den perfekta husbilen för dig och din familj!

→ Utforska våra nya husbilar som är till salu i Mora & Dalarna.
→ Utforska våra begagnade husbilar som är till salu i Mora & Dalarna.

Hyra Husbil i Mora

Vi har tre stycken husbilar som är tillgängliga för uthyrning. Pris under högsäsong i perioden Juni - Augusti: 15.000:- per vecka. Alla husbilarna är utrustade med alla nödvändiga tillbehör som exempelvis tallrikar, bestick, kastruller, campingmöbler, cykelställ för 2 cyklar och markis.

Är du redo för att ta nästa steg?

Varmt välkommen att kontakta oss på LW Husvagnar på 0223-155 35 om du är intresserad av att hyra eller köpa en husbil i Mora. Vi är redo när du är redo – och vi lovar dig att du kommer att få ett konkurrenskraftigt pris med bra finansieringsalternativ, samt en förstklassig köpupplevelse när du köper en husbil av oss.

Dessutom har vi ett dedikerat reservdels- och servicecenter för reparationer och uppgraderingar för allt som vi säljer och hyr ut. Våra mekaniker är välutbildade och kan tillhandahålla service på alla olika slags husbilar. Om du har några frågor om de husbilar som vi saluför och hyr ut i Mora med omnejd, ring gärna till oss på 0223-155 35.

Välkommen till vår verkstad

Vi utför service och reparationer på bodelen av ditt fritidsfordon. Bland annat monterar vi även backkamerasystem, solceller, AC samt installerar hydrauliska stödben och byter däck. Andra vanligt förekommande arbeten är årlig service, fukttest och gasoltest.

Ta del av vårat nyhetsbrev och kampanjer

Få de senaste nyheterna, erbjudandena och tipsen för ett tryggt och smart fordonsägande direkt i din mejl och mobil

Hitta till oss

LW Husvagnar AB

Adress: Vargstigen 4, 777 34 Smedjebacken

Telefon: 0223-15535

E-post: kontakt@lwhusvagnar.se

Ordinarie öppettider

Butik April - September
Mån - Tor9.30 - 18.00
Fre9.30 - 17.00
Lör10.00 - 14.00
Verkstad
Mån - Fre7.30 - 16.30
Avvikande öppettider
Onsdag 5/69.30 - 15.00
Nationaldagen 6/6STÄNGT
Torsdag 20/69.30 - 15.00
Midsommarafton 21/6STÄNGT
Midsommardagen 22/6STÄNGT
Butik Oktober - Mars
Mån - Tor9.30 - 18.00
Fre9.30 - 17.00
Lör10.00 - 13.00