Husbilar Leksand

Söker du en husbil i Leksand? Då har du kommit rätt! På grund av det faktum att vi kan erbjuda potentiella kunder i Leksand med omnejd ett stort urval av både nya och begagnade husbilar från Europas största och bästsäljande varumärken som Knaus, Weinsberg, CI / Roller Team och Carado så sköter sig nästan försäljningen helt av sig självt.

Vårt viktigaste uppdrag är egentligen expertrådgivning och vägledning – det vill säga, att visa potentiella köpare att husbilen som samspelar bäst med deras behov och önskemål redan finns i vårt sortiment! Varmt välkommen att utforska vårt sortiment av nya husbilar och begagnade husbilar som vi saluför i Leksand och över hela Dalarna. Och kom ihåg, om du har några frågor, ring gärna oss på telefonnummer 0223-155 35.

Hyra Husbil Leksand

Vi har tre stycken husbilar som är tillgängliga för uthyrning. Pris under högsäsong i perioden Juni - Augusti: 15.000:- per vecka. Alla husbilarna är utrustade med alla nödvändiga tillbehör som exempelvis tallrikar, bestick, kastruller, campingmöbler, cykelställ för 2 cyklar och markis.

Varmt välkommen att kontakta oss!

Kontakta gärna oss på LW Husvagnar om du är intresserad av att hyra eller köpa en husbil i Leksand med omnejd. Våra vänliga och erfarna försäljnings-, finansierings-, service- och reservdelsavdelning är alltid redo att erbjuda förstklassig kundsupport vid varje tillfälle som ges. Hela vägen från att hjälpa dig med att hitta den perfekta husbilen, till löpande serviceunderhåll och reparationer.

Hos oss på LW Husvagnar har vi en stark tro på gammaldags värderingar som kvalitet, kundservice, ärlighet och integritet. Vi uppskattar verkligen att få möjligheten att skapa långsiktiga relationer med alla våra kunder - och det bästa tillvägagångssättet är att jobba hårt för att överträffa dina förväntningar! Varmt välkommen att kontakta oss på telefonnummer 0223-155 35.

Välkommen till vår verkstad

Vi utför service och reparationer på bodelen av ditt fritidsfordon. Bland annat monterar vi även backkamerasystem, solceller, AC samt installerar hydrauliska stödben och byter däck. Andra vanligt förekommande arbeten är årlig service, fukttest och gasoltest.

Ta del av vårat nyhetsbrev och kampanjer

Få de senaste nyheterna, erbjudandena och tipsen för ett tryggt och smart fordonsägande direkt i din mejl och mobil

Hitta till oss

LW Husvagnar AB

Adress: Vargstigen 4, 777 34 Smedjebacken

Telefon: 0223-15535

E-post: kontakt@lwhusvagnar.se

Ordinarie öppettider

Butik April - September
Mån - Tor9.30 - 18.00
Fre9.30 - 17.00
Lör10.00 - 14.00
Verkstad
Mån - Fre7.30 - 16.30
Butik Oktober - Mars
Mån - Tor9.30 - 18.00
Fre9.30 - 17.00
Lör10.00 - 13.00