Om oss

Historia

LW Husvagnar AB: Välkommen till oss för en rikare fritid!

LW Husvagnar AB (tidigare LW Service) grundades av Leif Wirén vintern 1994 i Fagersta i relativt små lokaler där butiken bestod av några sektioner med några enstaka tillbehör och en verkstad.

Företaget har successivt vuxit och har fått byta lokaler under åren. 2013 blev det flytt från Fagersta till dagens lokal på 5 000 m² i Smedjebacken.
Det blev ett stort lyft och ett drömläge.

Lokalen rymmer alla nya och begagnade husbilar och husvagnar. inomhus Vi är 11 stycken som är anställda i företaget

Båtar från Terhi

Inför säsongen 2014 så blev vi stolta återförsäljare av finsktillverkade båtar från Terhi.

Honda

Hondas ingenjörer arbetar utifrån tanken att varje produkt skall sätta nya standarder för bränsleförbrukning och enkelhet i hantering. Samtidigt som man alltid beaktar Hondas grundvärden; livslängd, pålitlighet, kvalité och lägsta ljudnivå.

I visningshallen så hittar du trimmers, röjsågar, jordfräsar, åk- och robotgräsklippare och vanliga självgående gräsklippare. 

Tillbehörsbutik

I vår stora välsorterade tillbehörsbutik på 500m² finns det allt för din fritid och reservdelar. Inför säsongen 2019 så byggde vi om butiken och lade mycket fokus på att den skulle bli luftigare och lättar för dig som kund att hitta det du söker.

Verkstad

Vår verkstad servar och reparerar alla märken på husbilar och husvagnar. Vi utför gasol- och fukttest och försäkringsärenden.

Webshop

Våren 2018 så tog vi nästa steg i utvecklingen och startade våran egen e-handel, campingshopen.se. Målsättningen med den är att erbjuda samma personliga service som du får hos oss i våran fysiska butik men med fördelen att den alltid finns tillgänglig.

Välkommen till vår verkstad

Vi utför service och reparationer på bodelen av ditt fritidsfordon. Bland annat monterar vi även backkamerasystem, solceller, AC samt installerar hydrauliska stödben och byter däck. Andra vanligt förekommande arbeten är årlig service, fukttest och gasoltest.

Ta del av vårat nyhetsbrev och kampanjer

Få de senaste nyheterna, erbjudandena och tipsen för ett tryggt och smart fordonsägande direkt i din mejl och mobil

Hitta till oss

LW Husvagnar AB

Adress: Vargstigen 4, 777 34 Smedjebacken

Telefon: 0223-15535

E-post: kontakt@lwhusvagnar.se

Ordinarie öppettider

Butik April - September
Mån - Tor9.30 - 18.00
Fre9.30 - 17.00
Lör10.00 - 14.00
Verkstad
Mån - Fre7.30 - 16.30
Butik Oktober - Mars
Mån - Tor9.30 - 18.00
Fre9.30 - 17.00
Lör10.00 - 13.00